da/en: Ans√łgning

Der er nu åben for ansøgninger til Copenhagen Pride Parade 2023, der finder sted lørdag den 19. august 2023

Igen i år forventer vi, at Paraden følger ruten som starter ved Frederiksbeg Rådhus og ender på Pride Square i København, via Allegade, Frederiksberg Allé, Vesterbrogade, Hammerichsgade, Studiestræde og slutter på Vester Voldgade. Langs ruten har vi talere som præsenterer de deltagende grupper til de mange fremmødte mennesker, som alle vil se paraden.

Vi opfordrer alle, som gerne vil deltage, til at ansøge så hurtigt som muligt.

Deadline for at ansøge om at være med i paraden er fredag den 19. maj 2023. Det skal dog tilføjes, at der løbende tages stilling til ansøgninger allerede fra marts, hvor muligheden for at ansøge starter.

Nedenunder i skemaet er det beskrevet, hvornår I typisk kan forvente svar på jeres ansøgning.

 

Partnere og LGBTI+ organisationer 

Andre firmaer og organisationer

Ansøg inden 17 marst 

24 marts

2 juni

Ansøg inden 7 april

14 april

2 juni

Ansøg inden 28 april

5 maj

2 juni

Ansøg inden 19 maj

26 maj

2 juni

     

Prioritering vil altid blive givet til LGBTI+ fællesskaber, LGBTI+ organisationer og samarbejdspartnere. Hvis der forsat er plads i paraden efter den 2. juni, er det muligt at ansøgningsfristen bliver forlænget.

Som en del af vores forpligtelse til at være CO2-neutrale i 2025 forventer vi i år at vores parade bliver den første parade i verden som udelukkende kører på elektricitet.

Vi kommer derfor ikke til at tillade nogen former for diesel eller petroleumsdrevne køretøjer i paraden. Dette vil blive bekræftet inden den 24. marts og deltagerere i paraden vil få mere information, når de modtager deres bekræftelsesmail.

Sørg for at have læst Paradereglerne før I ansøger.

Ansøgningsformular